Top 10: Street Style: Μπλε αποθέωση!


Όταν το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά, οι άντρες σαν να το έχουν έθιμο και ξαφνικά βλέπεις ένα «κοπάδι» στον δρόμο να φοράνε μπλε σακάκια σε διάφορες αποχρώσεις. Σιέλ, πιο σκούρο, ακόμη πιο σκούρο, φθάνουμε στο μπλε ραφ και μετά το navy blue κυριαρχεί ξαφνικά με χρυσά ή ασημένια κουμπιά! Φοβερό θέαμα όπως και οι συνδυασμοί επί του συνόλου! Λευκό παντελόνι. chinos. βερμούδεςκαι ότι άλλο χωράει το μυαλό σου μπορεί και μερικές φορές επιβάλλεται να συνοδεύει ένα μπλε σακάκι.

Aρ. 10 : Μυτερό πέτο

Όσο περνάει ο καιρός τόσο το πέτο γίνεται πιο μυτερό αλλά όχι ανησυχητικά ευτυχώς! Ο καλύτερος τρόπος για να «μαλακώσεις» αυτή την εικόνα είναι να το συνδυάσεις με στενό παντελόνικαι να αφήσεις το σακάκι να κάνει το παιχνίδι του…

Aρ. 9 : Κόντυνε το

Το navy blue χρώμα παίρνει άλλο χαρακτήρα στο κοστούμι και αρχίζει να ελαττώνεται η αυστηρότητα του. Μπορεί να έχει χρυσά κουμπιά, μαντηλάκι στο σακάκι, αλλά μπορείς να το φορέσεις και με δετά σουέτ μοκασίνια…

Aρ. 8 : Με μαρινιέρα

Η πιο casual εκδοχή είναι αυτή, και εμείς χειροκροτούμε γιατί τα πουκάμισα μας «πνίγουν» λίγο το καλοκαίρι! Και δεν χρειάζεται να είναι σε αυστηρό navy ύφος αρκεί το μπλεστοιχείο να υπάρχει μέσα στο σύνολο!

Aρ. 7 : Σε σπορ έκδοση

Από τις πιο όμορφες αποχρώσεις του μπλε είναι το μπλε της φωτογραφίας. Και ο συνδυασμός του με το κόκκινο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Ίσως είναι και μια ενδιαφέρουσα εκδοχή του navy chic!

Aρ. 6 : Ρίγες Forever

Από τα πιο διαχρονικά υφάσματα είναι το μπλε ραφ με την ψιλή διακριτική ρίγα που θα το συναντήσεις και ως κοστούμι και ως σακάκι! Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί αν κάνει ωραίο contrast.

Aρ. 5 : Δυνατό Σιέλ

Μερικοί άντρες πριν βγουν από την πόρτα σίγουρα κοιτάζονται στον καθρέπτη και φροντίζουν και την παρά μικρή λεπτομέρεια! Ένα απλό καρό σιέλ σκούρο σακάκι μπορεί να κάνει αμέσως την διαφορά ότι αφορά το οπτικό πεδίο και να απογειώσει το στιλ σου αν συνδυαστεί κατάλληλα με λευκό!

Aρ. 4 : All time classic

Ναι το navy blue blazer είναι από τα πιο κλασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα ενός άντρα και τον συνοδεύει όχι μονό το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα! Αλλά το καλοκαίρι οι επιταγές της μόδας για μεγαλύτερο contrast επιβάλλουν λευκό παντελόνι.

Aρ. 3 : Με διαφορετική εκδοχή

Μπορεί να είναι κολλητοί φίλοι ή αδέρφια, αλλά όπως και να’ χει αποφάσισαν να φορέσουν το ίδιο χρώμα ο ένας σε σακάκι και ο άλλος σε κοστούμι! Και δεν κράτησαν μόνο αυτό ίδιο αλλά και το μαντηλάκι!

Aρ. 2 : Ρίγες και patches

Τα σουέτ και δερμάτινα patches στους αγκώνες είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στα κοτλέ σακάκια και όχι σε καλοκαιρινά μπλε pin stripe σακάκια. Αλλά το θέμα είναι τι υπερβάσεις μπορείς να κάνεις και πως θα το βγάλεις προς τα έξω…

 

Aρ. 1 : Prince de Gaulle

Το γνωστό καρό της βρετανικής και σκωτσέζικης αριστοκρατίας το βλέπουμε το καλοκαίρι και σε μπλεέκδοση! Και φυσικά το υπόλοιπο συνδυαστικό κομμάτι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το λευκό σαν χρώμα! Απλά τέλειο!

 

Από: Έλενα Τρικαλιώτη,
Fashion & Style editor

ΠΗΓΗ: menslounge.gr