Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Καταργείται η ελεύθερη είσοδος των εκπαιδευτικών στα μουσεία

Ανάκληση της απόφασης του υπ. Παιδείας να καταργήσει την κάρτα ελεύθερης εισόδου στα μουσεία για όλους τους εκπαιδευτικούς ζητά η ΔΟΕ. Τι ισχύει σήμερα. «Δεν εφαρμόστηκε ποτέ το μέτρο», καταγγέλλουν

Επιστολή έστειλε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) στην πολιτικ ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, διαμαρτυρόμενο για την κατάργηση της ελεύθερης εισόδου των εκπαιδευτικών σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο.

Οι δάσκαλοι αναφέρουν ότι καταργήθηκε αυτό το δικαίωμα για τους εκπαιδευτικούς πριν από λίγους μήνες και υποστηρίζουν ότι από τον Ιούλιο ο υπουργός Παιδείας είχε ανακοινώσει την ανάκληση αυτής της απόφασης, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοσθεί.

Τώρα, οι δάσκαλοι καλούν την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να ανακαλέσει αυτές τις «άδικες και αντιεκπαιδευτικές αποφάσεις», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, και να εισέρχονται ελεύθερα στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία με την επίδειξη της ταυτότητας του εκπαιδευτικού, που αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες, πλην της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ:

news247.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s