Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Μεγάλη, «ΔΟΜΗ»μένη, απάτη

Πώς περιγράφεται στη μήνυση του ΙΚΑ η κομπίνα που του κόστισε έξι και πλέον εκατομμύρια ευρώ

Η μηνυτήρια αναφορά που αποκαλύπτει σήμερα (13/01) «Το Βήμα» αφορά τη διάπραξη αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα με την επιβαρυντική περίπτωση των ιδιαίτερων τεχνασμάτων και καταγράφει τις λεπτομέρειες απάτης εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ. Συγκεκριμένα, περιγράφονται σε αυτή οι «μέθοδοι» που χρησιμοποιούνται από επιχειρηματίες του χώρου της μεταλυκειακής εκπαίδευσης προκειμένου να αποφεύγουν την καταβολή εισφορών, ύψους αρκετών εκατομμυρίων.

Με την κίνησή του αυτή ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τις κομπίνες που έστηναν οι ιδιοκτήτες των ΙΕΚ και οι οποίες αφορούν την εικονική ασφάλιση προσώπων σε εταιρείες-«φαντάσματα» και την πτώχευση των εταιρειών αυτών στη συνέχεια. Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Σπυρόπουλου, η οποία κατατέθηκε ήδη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στρέφεται κατά 22 ατόμων εκπροσώπων του ΙΕΚ Δομή, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ζημίωσαν το ΙΚΑ-ΤΕΑΜ με το ποσόν των 6.337.402,43 ευρώ.

Και αυτό όπως αναφέρεται, με την «επιφύλαξη περαιτέρω ζημίας του ΙΚΑ ως εκ της χορήγησης παροχών σε χρήμα και είδος κατά τη διάρκεια της ασφάλισης εργαζομένων ή παροχών συντάξεως θεμελιωθείσας με εικονική απασχόληση».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε όλο το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα»

ΠΗΓΗ:

real.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s