Η Google σας κλείνει τα αεροπορικά εισιτήρια με το Google Flights!


H Google δεν είναι πια μόνο μία μηχανή αναζήτησης. Πλέον ασχολείται με διάφορα άλλα επιχειρηματικά σχέδια, όπως ανάπτυξη εφαρμογών, λειτουργικού, πλοηγών ταξιδιού και άλλα. Με το νέο Flight Explorer, όμως, επιστρέφει για τα καλά στις υπηρεσίες αναζήτησης και μας παρουσιάζει, έστω και σε πιλοτική έκδοση, μία νέα μηχανή αναζήτησης πτήσεων.

Η νέα ιστοσελίδα θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος που θέλει να ταξιδέψει με αεροπλάνο όπως, λίστα τιμών, διαθεσιμότητα θέσεων, πρόγραμμα πτήσεων και πολλές άλλες.

Ο σχεδιασμός της υπηρεσίας είναι απλός και εύχρηστος. Tο μόνο που έχει να κάνει κάποιος που ενδιαφέρεται είναι να εισάγει την τοποθεσία αναχώρησης, τον προορισμό του, τις ημερομηνίες και ώρες που θέλει να πετάξει καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες της επιλογής του.

Εν συνέχεια το Flight Explorer εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης, βασισμένο στα κριτήρια του χρήστη. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη, επιλέγοντας ένα από αυτά να μεταβεί στο Google Flights για να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων.

ΠΗΓΗ:

koolnews.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s