Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Εισαγγελείς για Στουρνάρα: «Απαράδεκτο μέλος της κυβέρνησης να δρα αντισυνταγματικά»

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος για τα δημοσιεύματα σχετικά με την συνέχιση είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με ανακοίνωση της αναφέρει ότι περιήλθαν σε γνώση της δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία «ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της».

Η Ένωση θεωρεί «απαράδεκτο το γεγονός, μέλος της Κυβέρνησης να εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και να εντέλλεται ή να παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σε συντεταγμένη, ευνομούμενη Πολιτεία».

Τέλος, η ΕΕΕ υπογραμμίζει ότι «είναι αυτονόητη και αναμενόμενη η αναζήτηση ποινικών ευθυνών εκείνων, που ενδεχομένως το πράττουν, εφ όσον συντρέχουν προς τούτο οι προϋποθέσεις του νόμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ:

Στο συγκεκριμένο θέμα και για το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο έχουμε αναφερθεί ξανά. Και έχουμε επισημάνει τα όσα αναφέρει η ανωτέρω ανακοίνωση. Η είδηση είναι πικρή καθόσον αναδεικνύει ξεκάθαρα την άνευ προηγουμένου Συνταγματική εκτροπή και παρεκτροπή ορισμένων, που δυστυχώς αυτή την στιγμή για άλλους λόγους κατέχουν θέσεις και πόστα που δεν συνάδουν με την προσωπικότητά τους , δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα. Η είδηση όμως έχει και ένα καλό, κάποιοι , κάπως , με έναν τρόπο, είπαν και μερικά αυτονόητα. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Και αν δεν μπορεί να το πράξει, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ….

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s