Το πρωινό σεξ ασπίδα για την υγεία μας


Η πρωινή ερωτική πράξη μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας, διατείνονται αρκετοί επιστήμονες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που έκαναν ερευνητές του Πανεπιστημίου Queen στο Μπέλφαστ, διαπίστωσαν ότι το τακτικό πρωινό σεξ, περί τις τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνει 50% τις πιθανότητες κινδύνου για καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Επιπλέον εάν αυτό επαναλαμβάνεται συχνότερα, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται έτσι και η πίεση του αίματος.

Σύμφωνα με μελέτη στο περιοδικό New Scientist, η καυτή πρωινή ερωτική πράξη δύο φορές την εβδομάδα αυξάνει την Ανοσοσφαιρίνη Α (IgA), που είναι ένα αντίσωμα που παρέχει προστασία από τα μικρόβια που πολλαπλασιάζονται από τις εκκρίσεις του σώματος.  Το πρωινό σεξ βοηθά επίσης στην ανακούφιση της αρθρίτιδας και της ημικρανίας. Επιπλέον καίγονται περίπου 3.000 θερμίδες ανά ώρα και ταυτόχρονα μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη.

Επίσης διαπιστώθηκε, ότι η πρωινή ερωτική πράξη αυξάνει την παραγωγή των οιστρογόνων και άλλων ορμονών που θα προσφέρουν περισσότερη λάμψη στα μαλλιά και στο δέρμα.

Εξάλλου σύμφωνα με έρευνα του Yale School of Medicine, το πρωινό σεξ μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της ενδομητρίωσης, μια κατάσταση κατά την οποία ο ιστός που φυσιολογικά επενδύει την μήτρα, αναπτύσσεται και σε άλλα μέρη, μέσα στη λεκάνη του γυναικείου σώματος.

ΠΗΓΗ: nooz.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s