Το πρώτο άρωμα Nine West


Το Love Fury είναι το πρώτο άρωμα του γνωστού brand παπουτσιών Nine West. Το brand εμπνεύστηκε από την αγάπη των γυναικών για τη μόδα, και κυρίως από την εμμονή των περισσότερων για τα παπούτσια, η οποία συγκρίνεται μόνο με την αγάπη τους για τα αρώματα.

Ως leader brand στη γυναικεία υπόδηση, η Nine West κάνει ένα σημαντικό βήμα παρουσιάζοντας το άρωμα Love Fury και την ειδικά σχεδιασμένη αντλία, αναδεικνύοντας την παράλληλη σύνδεση του υποδήματος με το άρωμα ως δυναμικά όπλα έλξης.  «Είμαστε περήφανοι για το Love Fury, το πρώτο άρωμα με την υπογραφή Nine West. To Love Fury απευθύνεται στη γυναίκα που αγαπά τα προνόμια του γυναικείου φύλου, από το να το φορά ψηλά τακούνια μέχρι το να χρησιμοποιεί το άρωμά της για αποπλάνηση. Η γυναίκα Love Fury είναι σέξι και παθιασμένη, αλλά πάνω από όλα, όταν κάνει την εμφάνισή της δεν ξεχνιέται εύκολα», δηλώνει ο Jean Madar, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Inter Parfums, Inc.

Το τακούνι είναι αυτό που χαρακτηρίζει ένα παπούτσι: προσδιορίζει το ύψος, την καμπύλη, το λουκ, το στιλ, τη συμπεριφορά. Εμπνευσμένο από την ιδέα ενός  τακουνιού που διαπερνάει το γυαλί και το σπάει, το καπάκι είναι λακαρισμένο μαύρο, σαν ένα λαμπερό στιλέτο. To γυαλί είναι βαρύ και μοιάζει με κρύσταλλο, σε κλασικό σχέδιο, τετράγωνο και σταθερό. Για να εξισορροπήσει την επιθετικότητα του τακουνιού στο καπάκι, το άρωμα είναι γυναικείο, ελαφρύ και αισθησιακό, διάφανο με ελαφριά ροζ απόχρωση.

«Μετά από 30 χρόνια, η μάρκα Nine West εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη μόδα των υποδημάτων και το άρωμα δεν είναι παρά το επόμενο επίπεδο κυριαρχίας της. Υπάρχει ισχυρός σύνδεσμος μεταξύ της έκφρασης αποπλάνησης που κάνει μια γυναίκα με τα παπούτσια και το άρωμά της, καθώς και τα δύο θεωρούνται ως υπέρτατα όπλα έλξης. Το Love Fury καταφέρνει να αιχμαλωτίσει το πάθος και την εξάρτηση της καταναλώτριας Nine West», δηλώνει ο Fred Allard, Δημιουργικός Διευθυντής της Nine West.
 

Το άρωμα χαρακτηρίζεται από δροσερά φρούτα, έντονα λουλούδια, ζεστά ξύλα και εθιστικό κεχριμπάρι.

Νότες κορυφής: Τριαντάφυλλο, Μιμόζα, Μανταρίνι, Κόκκινα μούρα
Νότες καρδιάς: Γαρδένια, Γιασεμί, Σανταλόξυλο
Νότες βάσης: Ίριδα, Μόσχος, Εθιστικό Κεχριμπάρι

Η σειρά περιλαμβάνει Eau de Parfum (100, 50 και 30 ml) και Body Lotion (175ml) σε πολύ προσιτές τιμές.

Το άρωμα Love Fury διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora         

ΠΗΓΗ:brandfather.gr